WIJ ZIJN GESLOTEN

 

VANAF 31 DECEMBER 2018

 

VACATURES

 

Medewerker keuken / hulpkok

Functieomschrijving:

Voor ons restaurant in het centrum van Nijmegen zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker/hulp kok. Tot de werkzaamheden behoort het maken van pizza’s en het beleggen daarvan en bakken in de oven. Tevens assisteren met het maken van de voor –en nagerechten. Ook schoonmaken en opruimen van de keuken behoort tot je taken. Het betreft een parttime functie waarbij in overleg het gem. aantal uren wordt bepaald.

Functie-eisen:

Je bent nauwkeurig, snel, stressbestendig en betrouwbaar.

Je bent natuurlijk ook enthousiast, sociaal en communicatief vaardig. Je kunt daarnaast goed omgaan met werkdruk en veranderingen en je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden en het werken in weekenden. 

Enige ervaring in deze werkzaamheden of affiniteit met koken is een pré. 

 

 

Medewerker bediening

Functieomschrijving:

 

Voor ons restaurant in het centrum van Nijmegen zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening. Tot de werkzaamheden behoort het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het uitvoeren van overige bar en bedieningswerkzaamheden. Het betreft een parttime functie waarbij in overleg het gem. aantal uren wordt bepaald.

Functie-eisen:

Je bent gast- en servicegericht en communicatief zeer vaardig naar de gast toe.

Je bent dus enthousiast, sociaal en communicatief vaardig. Je kunt daarnaast goed omgaan met werkdruk en veranderingen en je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden en het werken in weekenden. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Beheersing van Engels en Duits is een pré.

Relevante horeca werkervaring is gewenst.

 

Bezorger/afwashulp

Functieomschrijving:

Voor ons restaurant in het centrum van Nijmegen zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste bezorger/afwashulp. Met de elektrische bezorgfiets breng je bestellingen weg en daarnaast verzorg je afwaswerkzaamheden.  Het betreft een parttime functie waarbij in overleg het gem. aantal uren wordt bepaald. Met name jonge mensen die hun eerste ervaring in de horeca op willen doen is dit een mooie startfunctie met doorgroei mogelijkheden.

Functie-eisen:

Je bent servicegericht en communicatief vaardig naar de bezorgklanten.

Je bent dus enthousiast, sociaal en communicatief vaardig. Je kunt daarnaast goed omgaan met werkdruk en veranderingen en je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden en het werken in weekenden. Enige kennis van de straten in het centrum van Nijmegen is een pré en je bent in goede lichamelijke conditie om te fietsen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Contact

Pauzini Nijmegen

Plein 1944 - nummer 128

6511 JG  Nijmegen

T: (024) 80 80 195

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag       11:00 - 21:00
dinsdag       11:00 - 21:00
woensdag       11:00 - 21:00
donderdag       11:00 - 21:00
vrijdag       11:00 - 21:00
zaterdag       11:00 - 21:00
zondag       12:00 - 21:00